Своя справа: 7 книжок для підприємців :: Книжный интернет-магазин «BOOKMARKET.IN.UA» покупка продажа букинист открытки ручной работы деловая литература купить книгу в интернет
loading...
 
Bookmarket   Продать книгу   Купить книгу   Помощь   Web-партнёры   О нас   Доставка книг по Киеву  


Статьи

15 апреля 2024
Обрезка плодовых деревьев является важной процедурой для их здоровья, плодоношения и эстетического вида. Однако вопрос о том, можно ли обрезать деревья в поздней весне и летом, вызывает много дискуссий среди садоводов. В этой статье мы рассмотрим осн...
11 апреля 2024
Премія для видавців дитячої літератури Bologna Prize for the Best Children’s Publishers of the Year (BOP) оголосила лавреатів 2024 року. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Болонського книжкового ярмарку дитячої літератури, що організовує пре...
22 марта 2024
Початок зйомок і довгоочікувана прем’єра AquaLatex DragRace Episodes Початок зйомок і довгоочікувана прем’єра AquaLatex DragRace Episodes знаменує собою світанок нової ери в яскравому світі української драг-культури. З гучним проголошенням: ...
18 марта 2024
  Стаття написана агенцією з діджитал маркетину “Спільно” на основі свого досвіду просування.  Google Ads - це потужний інструмент для просування інтернет-магазину, який може допомогти вам охопити ширшу аудиторію, збільшити трафік на ваш сайт і...
12 февраля 2024
Правильне планування освітлення має вирішальне значення для успіху. Світлодіоди – це на сьогоднішній день найбільш енергоефективна технологія освітлення, що швидко розвивається. Якісні світлодіодні лампи служать довше, довговічніші та забезпе...
05 октября 2023
Роль вітамінних комплексів для здоров'я людини полягає у забезпеченні організму необхідною кількістю вітамінів та мінералів, які можуть бути недостатніми в раціоні їжі. Вітаміни є ключовими факторами у багатьох фізіологічних процесах, таких я...
23 сентября 2023
Часи, коли Святий Миколай був таким собі чарівником-невидимкою, давно залишилися в минулому. Це раніше він приходив до дітей виключно вночі, прокравшись в помешкання тихенько і залишивши подарунок під подушкою. А тепер Миколай статечно переступає пор...
Все статьи

Своя справа: 7 книжок для підприємців

13 марта 2019

Що читати, щоб заснувати власний бізнес, розвивати його та досягати успіху.

Власний бізнес — це чудовий вихід із нудного існування найманого працівника. Проте не всі користуються можливістю стати підприємцем: потрібні спеціальні компетенції. З компетенціями ми можемо допомогти: читайте книжки про те, як організувати успішний бізнес.

Дилеми засновника бізнесу. Як попередити помилки й уникнути їх під час створення стартапу
Ноам Вассерман, "Віват"

Починати треба спочатку. Якщо уникнути помилок на етапі стартапу, можна сміливо вважати, що половина успіху вже у вашій кишені. На початку дуже важливо сформувати команду, загальні цінності та принципи взаємодії. Ця книжка дозволить вам зрозуміти, чи краще бути єдиним засновником, чи стартувати зі співзасновниками. І ким повинні бути ці люди: друзями, колишніми колегами, родичами чи сторонніми особами? З книжки ви також зрозумієте, як розподілити акціонерний капітал, підібрати персонал на тій чи іншій стадії розвитку власної справи і як ділити прибуток.

Магазин моєї мрії
Стенлі Маркус, "Фабула"

Можливо, не всім вдасться зробити зі звичайного магазину одягу цілу імперію, як це вдалося Стенлі Маркусу, проте з цієї книжки можна "витягти" цілу купу блискучих ідей: як знаходити творчі й сміливі рішення, як працювати з цільовою аудиторією, як встановлювати високі стандарти якості, як розширюватися. Neiman Marcus — це наразі 42 сімейні магазини елітного одягу та аксесуарів по всій Америці, лідер смаку американської роздрібної торгівлі. І хоча фірму було засновано у 1907 році, саме Стенлі Маркус зробив її такою успішною. У своїй книжці він не тільки розповідає про свій життєвий шлях та важливі рішення, а й дає поради з ведення бізнесу, управління магазином, говорить про важливість етики та корпоративної культури.

Сьоме чуття. Влада, багатство і виживання в епоху мереж
Джошуа Купер Ремо, "Yakaboo Publishing"

Це книжка про глобальне відчуття духу епохи, без якого жоден підприємець не зможе стати успішним. Ми стоїмо на порозі нової технологічної революції, яка зробить наступну добу історії так само далекою від сьогодення як епоха Просвітництва від Середньовіччя. Принаймні, так вважає Джошуа Купер Ремо, свого часу наймолодший редактор в історії журналу Time, експерт з Китаю, учень Генрі Кіссінджера й один з очільників компанії Kissinger Associates. Ми вступаємо в епоху влади мереж. Добре це чи погано? Будь-яка влада може стати тиранією. Книга є бестселером The New York Times та Washington Post. Джошуа Купер Ремо, свого часу наймолодший редактор в історії журналу Time, експерт з Китаю, учень Генрі Кіссінджера й один з очільників компанії Kissinger Associates, але Ремо залишає нам простір і для оптимізму, а також пропонує  несподівані пропозиції та відповіді на виклики нового часу у цьому сміливому бестселері, повному приголомшливих відкриттів.

Сам собі MBA. Про бізнес без цензури
Сюзі Уелч, Джек Уелч, "Наш Формат"

Ступінь Master of Business Administration (MBA) — це кваліфікаційний ступінь у менеджменті (управлінні). Не всім по кишені отримати знання з таких програм, але справа не у дипломі, коли йдеться про практичні компетенції. Книжку для отримання МВА "на дому" написали письменниця Сьюзі Велч та гуру менеджменту Джек Велч, який як ніхто інший знається на тонкощах ведення бізнесу. Пишуть вони про причини розквіту чи занепаду компаній, про роботу з командою, про генерацію свіжих ідей.  Книжка підходить і для "діючих" менеджерів підприємств, і для тих, хто тільки збирається відкрити власний бізнес.

Мистецтво творення попиту. Як передбачити прагнення покупців
Адріан Сливоцький, "Український католицький університет"

Питання попиту часто "гальмує" підприємницьку ініціативу. Але часто ми маємо хибні уявлення про те, як попит працює, не підозрюємо, що попит можливо створити! Багато підприємців орієнтуються лише на те, аби його стимулювати та задовольняти. Автор, американський економіст українського походження, автор світових бестселерів з питань стратегічного управління, член дорадчої ради Львівської бізнес-школи, пропонує радикально новий підхід до аналізу попиту, підкріплюючи свої ідеї численними практичними прикладами. І стануть вони у нагоді не тільки бізнесменам, а й громадським активістам, урядовцям — усім майбутнім новаторам.

Ідеальна машина продажів
Чет Голмс, "Фабула"

Є такий відомий вислів про те, що торгівля — двигун прогреса. Дійсно, виробництво — це дуже важливо, але зустріч попиту та пропозиції "організовує" торгівля. Як налагодити продажі у найкращий спосіб? Чет Голмс — експерт з маркетингу. Він пропонує дванадцять кроків — дванадцять інгредієнтів універсальної стратегії, перевіреної безліч разів на сотнях підприємств. Запорука успіху — неухильне дотримання правил, дисципліна і цілеспрямованість.

Пурпурова Корова! Як створити незабутній продукт
Автор Сет Ґодін, "Наш Формат"

Очевидно те, що продавати можна все. Від найзвичніших речей до унікальних продуктів та послуг. Проте конкуренція — це як раз той фактор, який змушує підприємців ставати новаторами, розробляючи нові, унікальні продукти та послуги. Як створити такі незабутні товари? Розповідає Сет Ґодін — американський підприємець, маркетолог, лектор, засновник компанії Yoyodyne, яку придбала Yahoo.

Инф. delo.ua



Бестселлеры

В мире литературы

15 апреля 2024

Премія The PublisHer Excellence Awards, що покликана відзначити видатних жінок у книговидавничій галузі, оголосила переможниць 2024 року.

Бодур Аль Касімі, колишня президентка Міжнародної асоціації видавців (I...

13 апреля 2024

Оголосили лавреатів премії імені Андерсена (Hans Christian Andersen Award). Про це повідомила Міжнародна рада з дитячої та юнацької книги (IBBY) на офіційному сайті.

Переможцями 2024 року стали письменник Гайн...

09 апреля 2024

Французька літературна премія Академії Малларме номінувала збірку Любові Якимчук «Абрикоси Донбасу» у номінації за найкращі поетичні збірки в перекладі. Про це повідомили на сайті премії.

«По...

08 апреля 2024

Книжки Артема Чеха, Катерини Бабкіної, Андрія Куркова й Остапа Сливинського увійшли до довгого списку картвельської літературної премії Saba (საბას). Про це повідомили на сайті премії.

До лонглиста премії увій...

05 апреля 2024

У 2024 році Україна вперше бере участь у Брюссельській книжковій виставці з національним стендом. Про це Читомо повідомив Український інститут книги.

Гаслом участі України є Fragility of Existence (Крихкість і...

Все новости
1 2 3 4

  
Web-партнёры Реклама
Если у Вас при размещении объявлений о продаже/покупке книг возникли вопросы, пишите нам на info@bookmarket.in.ua
ICQ: 390513874
Внимание: портал книги и диски не продает, а только предоставляет площадку для размещения объявлений об их продаже.
Контакты продавцов ищите в текстах объявлений.
bigmir)net TOP 100 Яндекс цитирования